Football Talk

Ιρλανδία - Ολλανδία 1-2: Ολική ανατροπή και η δεύτερη θέση είναι στα… χέρια των «οράνιε» (video)

Ιρλανδία - Ολλανδία 1-2: Ολική ανατροπή και η δεύτερη θέση είναι στα… χέρια των «οράνιε» (video)

Μπορεί οι Ιρλανδοί να πήραν από νωρίς το προβάδισμα στην αναμέτρηση, οι «οράνιε» όμως με… μέταλλο και ψυχή έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Ο Άνταμ Ίνταχ μοίρασε χαμόγελα στο ελληνικό στρατόπεδο όταν «πλήγωσε» την Ολλανδία νωρίς στο παιχνίδι. Οι «οράνιε» επανήλθαν με τους Γκάκπο - Βέγκχορστ, πήραν το τρίποντο και έχουν το προβάδισμα για την δεύτερη θέση του ομίλου για τα προκριματικά του EURO 2024.

Στο 5ο λεπτό ο Ίνταχ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ για τους Ιρλανδούς.

Οι χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Γκάκπο ισοφάρισε για την Ολλανδία στο 19ο λεπτό σε 1-1.

Στο 56ο λεπτό ο Ντούμφρις με μία από τις γνωστές του «επελάσεις» από τα δεξιά, βρήκε τον Βέγκχορστ και αυτός με περίσσια ψυχραιμία «εκτέλεσε» τον Μπαζούνου για το 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιρλανδία (Σ. Κένι): Μπαζούνου, Κόλινς, Ντάφι, Έγκαν, Ντόχερτι, Μπράουν (73’ Σμόλμποουν), Κούλεν, ΜακΛίν (64’ Μάνινγκ), Νάιτ, Ογκμπένε, Ίνταχ

Ολλανδία (Ρ. Κούμαν): Φλέκεν, Άκε, Βαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Μπλιντ (46’ Βέγκχορστ), Ντε Γιόνγκ, Βάιφερ (46’ Ρέιντερς), Ντούμφρις, Γκάκπο, Μάλεν (68’ Κουπμάινερς), Σίμονς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0