Football Talk

Μαυροβούνιο - Βουλγαρία 2-1: «Θρυλικό» buzzer beater από τον Γιόβετιτς σε νεκρό χρόνο και οι Βαλκάνιοι... σκαρφαλώνουν! (video)

Μαυροβούνιο - Βουλγαρία 2-1: «Θρυλικό» buzzer beater από τον Γιόβετιτς σε νεκρό χρόνο και οι Βαλκάνιοι... σκαρφαλώνουν! (video)
Τι κι'αν αγωνίστηκε για πάνω από ένα ημίωρο με παίκτη λιγότερο; Το «επτάψυχο» Μαυροβούνιο δεν λύγισε και με λυτρωτή τον Στέφαν Γιόβετιτς του Ολυμπιακού στο 90+6, έκαμψε την αντίσταση των Βούλγαρων (2-1) και πέρασε προσωρινά στη «χρυσοφόρα» 2η θέση του 7ου ομίλου.
Ο «από μηχανής θεός» του Μαυροβουνίου μίλησε ξανά. Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού με γυριστή κεφαλιά στο 90+6 της αναμέτρησης με τη Βουλγαρία και ενώ η ομάδα του αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 59', έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα και χάρισε ένα υπερπολίτιμο τρίποντο στους Βαλκάνιους στη μάχη που δίνουν για να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Από την άλλη, το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε τη... χαριστική βολή για τη Βουλγαρία, η οποία έμεινε στους δύο βαθμούς και βλέπει το... τρένο να χάνεται οριστικά μέσω των προκριματικών.
Οι Μαυροβούνιοι ήταν αυτοί που είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο όταν μετά από στημένη φάση, ο Σάβιτς εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η αρριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 59' όταν ο Βούγιασιτς πήρε την άγουσα για τα αποδητήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα και το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν 20 λεπτά αργότερα οι Βούλγαροι που ξαναμπήκαν στο ματς με ριμπάουντ του Μπορούκοβ
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς, ο σέντερ φορ των Πειραιωτών - που αντικατέτησε στο ημίχρονο έναν άλλο παλιό γνώριμο στο Λιμάνι, τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς με γυριστή άπιαστη κεφαλιά καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, έστω και προσωρινά, τη δεύτερη θέση στον 7ο όμιλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0