Football Talk

Φινλανδία – Δανία 0-1: Νίκη… της τελευταίας στιγμής και πρωτιά για τους παίκτες του Χιούλμαντ (video)

Φινλανδία – Δανία 0-1: Νίκη… της τελευταίας στιγμής και πρωτιά για τους παίκτες του Χιούλμαντ (video)

«Σωτήριο» το γκολ του Χόιμπιεργκ που χάρισε στη Δανία μία νίκη με προϋποθέσεις πρόκρισης επί της Φινλανδίας (0-1, 9/10) στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO 2024.   


Στο 46ο λεπτό πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή ο Χόιλουντ και από εκείνο το σημείο έδωσε νέα πνοή στην ομάδα η οποία αρχισε να πιέζει για το γκολ, απέναντι σε μία αρκετά υποτονική Φινλαδία.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 49’, ύστερα από εκτέλεση φάουλ σημαδέυοντας το κέντρο της εστίας. Ο τερματοφύλακας των Φινλανδών δεν αιφνιδιάστηκε και πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το μηδέν.

Στο 75ο λεπτό, οι παίκτες του Χιούλμαντ σπατάλησαν ακόμ αμία πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθούν, αυτή τη φορά με τον Νόργκαρντ, ο οποίος δοκίμασε ένα σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα εκτός.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους άργησε αλλά ήρθε. Ο Χόιμπιεργκ ήταν αυτός που βρήκε δύχτυα κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Δανίας στο 87’.

Οι Σκαδιναβοί πήραν ένα εξαιρετικά χρήσιμο τρίποντο, που τους έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους με την Φινλανδία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0