Football Talk

Ένα Twitter γεμάτο… Κώστα Τσιμίκα: «Να μη φύγει ποτέ, σκόραρε εκείνο το πέναλτι!»

Ένα Twitter γεμάτο… Κώστα Τσιμίκα: «Να μη φύγει ποτέ, σκόραρε εκείνο το πέναλτι!»

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του, με τα social media και το Twitter να τον έχουν ως βασικό θέμα συζήτησης, εκδηλώνοντας την αγάπη τους προς το πρόσωπό του!

Πριν από δύο ημέρες, έγινε γνωστό πως ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται μία «ανάσα» από την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, με τον Έλληνα μπακ να συμπληρώνει μία τριετία στο «Άνφιλντ», να έχει δύο ακόμη έτη σε εκκρεμότητα, αλλά να έχει πει «ναι», σε μία ακόμη διετία, που φυσικά θα τον καταστήσει τον μοναδικό παίκτη από τη χώρα μας, που θα έχει μείνει για 7+ χρόνια στον ίδιο σύλλογο της Premier League.

Ο «Τσίμι» τα έχει καταφέρει, ο ρόλος του στους «κόκκινους» τον ικανοποιεί, η σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ είναι εξαιρετική και ο κόσμος της Λίβερπουλ τον αγαπάει.

Αυτό τουλάχιστον φανερώνεται από τα social media και πολύ δε περισσότερο, από το Twitter οπαδών της Λίβερπουλ, με το ωραιότερο μήνυμα αγάπης και εκτίμησης προς τον Έλληνα, να συνοδεύεται με εκείνο το πέναλτι, στον τελικό του FA Cup.

Σκοράρει, ο τίτλος καταλήγει στη Λίβερπουλ 16 χρόνια μετά, και όσα χρόνια και αν περάσουν, το εν λόγω τρόπαιο θα έχει για πάντα… άρωμα Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, από αγωνιστικής άποψης, άπαντες επίσης στηρίζουν την επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Δείτε και… μόνοι σας:

Πηγή: www.england365.gr

w
ww.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0