Football Talk

Ανδόρα - Λευκορωσία 0-0: Ισοπαλία... μαχαιριά, για τη «μάχη» της 2ης θέσης

Ανδόρα - Λευκορωσία 0-0: Ισοπαλία... μαχαιριά, για τη «μάχη» της 2ης θέσης
Η Λευκορωσία ελπίζει για τη 2η θέση, έχοντας μαζέψει τέσσερις βαθμούς, αλλά μετά από αυτήν την ισοπαλία, όλα έγιναν δυσκολότερα.
Κανείς δεν περίμενε το... υπερθέαμα στην αναμέτρηση της Ανδόρας με τη Λευκορωσία (09/09), για την 5η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου, στον δρόμο προς το EURO 2024. Τα προγνωστικά, ωστόσο, «έβλεπαν» επικράτηση των φιλοξενούμενων Λευκορώσων, είτε εύκολα, είτε δύσκολα.

Εν τέλει, «κόλλησαν» στο 0-0 (09/09) και... πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης, με κύριους αντιπάλους, το Ισραήλ και τη Ρουμανία.

Μεγάλες ευκαιρίες στο ματς δεν υπήρξαν, αλλά όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν στο 5ο λεπτό, είχε μετρήσει το γκολ του Κοντσεβόι. Το VAR επιβεβαιώσε πως είναι άκυρο και το 0-0, παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανδόρα (Κόλντο Άλβαρες): Άλβαρες, Σαν Νίκολας, Λοβέρα, Αλαβέδρα, Σέρβος, Ζόρντι Άλαες (84' Γκαρσία), Πουγιόλ (59' Βάλες Ε.), Βάλες Μ., Μαρτίνες (59' Βιέιτεζ), Βιέιρα (59' Ρέμπες), Ρόσας.

Λευκορωσία (Κάρλος Φερέρ): Πλοτνίκοφ, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Πολίτεβιτς, Πετσένιν (88' Μάλκεβιτς), Μπίκοφ (65' Κοβάλεφ), Εμπόνγκ, Κορζούν, Λισάκοβιτς (65' Μορόζοφ), Κοντσεβόι (80' Μπακχάρ), Σαβίτσκι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0