Football Talk

Ουκρανία - Αγγλία 1-1: Απόλυτο ήταν και... πάει, «ζωντανό» το όνειρο με Ζιντσένκο! (video)

Ουκρανία - Αγγλία 1-1: Απόλυτο ήταν και... πάει, «ζωντανό» το όνειρο με Ζιντσένκο! (video)

Η Αγγλία δεν κατάφερε να «σπάσει» την σκληρή αμυντική γραμμή της Ουκρανίας και άφησε για πρώτη φορά στην διοργάνωση βαθμούς (1-1). Οι γηπεδούχοι έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν την ελπίδα της πρόκρισης… ζωντανή και τα κατάφεραν.

Για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 η Ουκρανία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τους Άγγλους να χάνουν το απόλυτο των νικών.

Ο Ζιτσένκο «δάγκωσε το χέρι που τον ταΐζει» και σκόραρε απέναντι στους Άγγλους, μέχρι ο Γουόλκερ να φέρει το ματς στα ίσα. Στους 13 βαθμούς τα «λιοντάρια», με την Ουκρανία να έχει επτά και να βρίσκεται στην 2η θέση αν και έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από την Ιταλία.

Ο Ζιντσένκο βρήκε δίχτυα στο 26ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ που κατέληξε εντός της εστίας του Πίκφορντ.

Ο Γουόκερ στο 41’ έφερε το ματς σε ισορροπία (1-1), στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εξαιρετική πάσα ακριβείας του Χάρι Κέιν.

Με τον Σακά η Αγγλία έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή αλλά το σουτ που δοκίμασε ο νεαρός Άγγλος από τις παρυφές της μεγάλης περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64’ ο Κέιν από δημιουργός πήγε να γίνει σκόρερ με ένα μακρινό σουτ. Η μπάλα όμως κατευθύνθηκε αρκετά μέτρα μακριά από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουκρανία (Σ. Ρεμπρόφ): Μπούστσαν, Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο, Τσιγκάνοφ, Στεπανένκο, Ζιντσένκο, Μούντρικ, Σουντάκοφ (65’ Σίντροτσουκ), Γιάρεμτσουκ (65’ Ντόβμπικ)

Αγγλία (Γ. Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τσίλγουελ, Μαγκουάιρ, Γκουέχι, Γουόλκερ, Χέντερσον, Ράις, Μάντισον (66’ Φόντεν), Μπέλινγκχαμ (66’ Ράσφορντ), Σάκα, Κέιν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0