Football Talk

Ο τρομερός Νεϊμάρ ξεπέρασε τον Πελέ και η Βραζιλία «έριξε» 5άρα στη Βολιβία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (video)

Ο τρομερός Νεϊμάρ ξεπέρασε τον Πελέ και η Βραζιλία «έριξε» 5άρα στη Βολιβία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (video)

Ο Νεϊμάρ σκόραρε δις και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Βραζιλίας, ξεπερνώντας τον Πελέ, ενώ παράλληλα… παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς!

Με έναν Νεϊμάρ σε τρομερή κατάσταση, η Βραζιλία «διέσυρε» με 5-1 την Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής.

Μολονότι αστόχησε από την «11» βήματα στο 17ο μόλις λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στο 61’ και στο 90+3’, ξεπερνώντας έτσι τον Πελέ, ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας.

Ταυτόχρονα, λίγο… έλειψε να σημειώσει και το γκολ της χρονιάς, αφού η καταπληκτική κούρσα, που ξεκίνησε λίγο μπροστά από την μεσαία γραμμή, σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, ο Ροντρίγκο (24, 53’) επίσης έβαλε δύο γκολ, ο Ραφίνια (47’) ένα από ασίστ του Νεϊμάρ, ενώ το μοναδικό τέρμα της Βολιβίας το πέτυχε ο Βίκτορ Αμπρέγκο (78’).

Στο άλλο ματς που διεξήχθη (09/09), η Ουρουγουάη επικράτησε με 3-1 της Χιλής (38’, 71’ Ντε Λα Κρουζ, 45+2’ Βαλβέρδε – 74’ Βιδάλ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0