Football Talk

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρά σε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στη Super League

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρά σε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στη Super League

Το αίτημα που κατέθεσε στο ΔΣ της Λίγκας και το νόμιμο δικαίωμά της.

Πολλά ειπώθηκαν ξανά στο ΔΣ της Super League με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του αντιπροέδρου της Γιώργου Κοσμά να θέτει σοβαρά ερωτήματα ως προς το καθεστώς συνεργασίας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με το συνεταιρισμό.

Με αφορμή τον Κλάντεμπεργκ, λοιπόν, η ΠΑΕ ΑΕΚ έφερε πρόταση στη Λίγκα ζητώντας τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου από εταιρεία ορκωτών λογιστών για όλες τις δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής. Υπήρξαν ωστόσο κάποιες ΠΑΕ οι οποίες στο αίτημα της ΑΕΚ, απάντησαν με πρόταση που αφορούσε να γίνει έλεγχος στην ΕΠΟ!

Η σχετική αναφορά στην ανακοίνωση της Λίγκας τονίζει χαρακτηριστικά: «Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να απαιτηθεί από την ΕΠΟ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο οίκο για τα υπέρογκα ποσά που δίνει η Super League στην Ομοσπονδία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με την εν λόγω απόφαση, υπό την αίρεση ότι θα συμφωνηθεί αντιστοίχως ομόφωνα να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και στη Super League, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Επιβεβαιώθηκε το δικαίωμα, βάσει καταστατικού, να προκαλέσει η ίδια έλεγχο στα οικονομικά του Συνεταιρισμού».

Όπως διαβάσατε στην ανακοίνωση της Λίγκας η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα, βάσει καταστατικού, να προκαλέσει η ίδια έλεγχο στα οικονομικά του Συνεταιρισμού και αυτό θα κάνει! Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΑΕΚ η ίδια θα αναλάβει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στη Super League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0