Football Talk

Ο Αλεξανδρόπουλος γύρισε στην Εθνική, για να ξεπεράσει τα… 38 λεπτά με την Κύπρο!

Ο Αλεξανδρόπουλος γύρισε στην Εθνική, για να ξεπεράσει τα… 38 λεπτά με την Κύπρο!

Στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκε ξανά μετά από μία διετία ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με στόχο να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για 8η φορά στην καριέρα του και να ξεπεράσει τα 38 λεπτά, που σηματοδοτούν και ρεκόρ.

Πολλές είναι οι απουσίες που προέκυψαν για την Εθνική μας ομάδα, με φόντο την αναμέτρηση με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μην έχει στη διάθεσή του τους Πέτρο Μάνταλο και Μανώλη Σιώπη, όπως και τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Κώστα Τσιμίκα.

Άπαντες δεν υπολογίζονται λόγω καρτών, απόντας θα είναι και ο Τζορτζ Μπάλντοκ λόγω τραυματισμού και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος «επιστρατεύεται» μετά από μία διετία.

Ποιος είναι ο στόχος του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού; Να καταγράψει την 8η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να ξεπεράσει τα… 38 αγωνιστικά λεπτά σε ένα ματς.

Ρεκόρ του αποτελεί το ματς του Nations League τον Ιούνιο του 2021, στη νίκη μας με 3-0 απέναντι στην Κύπρο, ενώ στις εναπομείναντες αναμετρήσεις είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, καταγράφοντας αθροιστικά 102 λεπτά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0