Football Talk

Γκουστάβο Πογέτ: «Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια»

Γκουστάβο Πογέτ: «Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια»

Μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Ολλανδία (3-0) ο προπονητής της ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ στάθηκε στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στο Αϊντχόφεν και έχασε με… κάτω τα χέρια από την Ολλανδία (3-0) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Ο Πογέτ μετά την αναμέτρηση σχολίασε στην κάμερα της Nova το παιχνίδι, ενώ τόνισε την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ:

Τις σκέψεις που έχει μετά την ήττα με 3-0:

«Μάθαμε πολλά σήμερα, τι πρέπει να πετύχουμε αν θέλουμε να παίξουμε στο Euro. Κι εγώ έμαθα πολλά, είπα στους παίκτες να το συζητήσουμε. Αν θέλουμε να πάμε στο Euro, η κατάσταση στα ματς θα είναι όπως στον σημερινό αγώνα».

Το αν υπήρξε διαφορά στην ενέργεια:

 «Είχαν ενέργεια, είναι μεγαλόσωμοι, δυνατοί, γρήγοροι και καλοί με την μπάλα. Θεωρώ ότι και η ομάδα μας τα πήγε καλά, γνωρίζαμε ότι η Γαλλία και η Ολλανδία ήταν τα μεγάλα ονόματα στον όμιλο και ότι θα ήταν δύσκολα τα ματς. Είδαμε πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε στα εντός έδρας παιχνίδια που θα έχουμε με τους συγκεκριμένους αντιπάλους».

τους παίκτες που κινδύνευαν με κάρτα:

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια. Ο Ρότα και ο Ρέτσος ήταν καλοί. Αν πάμε στο Euro έχω μάθει το πώς θα το αντιμετωπίσω, θα είμαι και εγώ καλύτερος. Αν θέλουμε να έχουμε μία μικρή πιθανότητα πρόκρισης, πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια, ίσως και τα τρία. Ας δούμε τα δύο πρώτα».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0