Football Talk

Ρέτσος: «Δεν τελείωσε κάτι, να πάρουμε το μάθημά μας»

Ρέτσος: «Δεν τελείωσε κάτι, να πάρουμε το μάθημά μας»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν έπαιξε με τον τρόπο που ήθελε και πρέπει να μάθει από την ήττα της με 3-0 από την Ολλανδία.

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να «κοντράρει» την Ολλανδία και ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0, μετά από το άσχημο πρώτο ημίχρονό της.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε στο… πάθημα, που πρέπει να γίνει «μάθημα» στους διεθνείς μας, καθώς η «υπόθεση» πρόκριση δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα δεν ήμαστε περήφανοι για αυτό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Να μάθουμε απ' αυτόν τον αγώνα. Να προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής, να κάνουμε καλή αποθεραπεία και να πάμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ».

Για το αν τελείωσε κάτι: «Όχι δεν τελείωσε κάτι. Εντάξει είναι ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα, περιμέναμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και πιστεύω στη συνέχεια θα τα πάμε καλύτερα».

Ο Έλληνας αμυντικός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θέλω να πω συλλυπητήρια σε όλους τους ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα για αυτά που γίνονται στη χώρα μας. Είχαμε τον αγώνα αλλά τους είχαμε στο μυαλό μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0