Football Talk

Ο μοναδικός Έλληνας που έχει σκοράρει απέναντι στον Φλέκεν, απουσιάζει από την Ολλανδία! (video)

Ο μοναδικός Έλληνας που έχει σκοράρει απέναντι στον Φλέκεν, απουσιάζει από την Ολλανδία! (video)

Μόνο ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον Φλέκεν. Κανένας άλλος Έλληνας, σε όλες τις περιπτώσεις που έχει βρεθεί απέναντι στον Ολλανδό γκολκίπερ. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να «σπάσει» η παράδοση;

Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική μας ομάδα είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ, με τη «γαλανόλευκη» να συναντά την Ολλανδία στο «Philip Stadium» την Ολλανδία, στην τέταρτη δική μας αγωνιστική, με φόντο το EURO 2024.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι μεγάλη και ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, προκειμένου η Ελλάδα να είναι ανταγωνιστική και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Λάζαρος Ρότα είναι έτοιμοι να καταγράψουν την 8η συμμετοχή τους με το εθνόσημο, ενώ στόχος του Βαγγέλη Παυλίδη είναι να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι στον Ολλανδό, Χερτράουντα, τον οποίο συναντά για 5η φορά, σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό που προκύπτει όμως από τις συνθέσεις των δύο ομάδων αφορά τον Μαρκ Φλέκεν και τους Έλληνες διεθνείς. Διότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει απέναντί του και κατάγεται από τη χώρα μας, είναι και ο μόνος που δεν βρίσκεται στην αποστολή λόγω κόκκινης κάρτας.


Αναφερόμαστε φυσικά στον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος προ διετίας είχε «πληγώσει» τον γκολκίπερ των Ολλανδών. Επρόκειτο για την αναμέτρηση του Αυγούστου του 2021 ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και τη Φράιμπουργκ, με τον Έλληνα πάντως να ηττάται εν τέλει με 3-2 εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα, ο Φλέκεν έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Κώστα Σταφυλίδη και τον Γιώργο Ευθυμίου. Κανένας εκ των δύο δεν σκόραρε απέναντί του και ουδείς τον κέρδισε. Ευχόμαστε φυσικά να «σπάσει» η παράδοση και η Ελλάδα να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ολλανδία, ακόμη και δίχως τον… Ντίνο Μαυροπάνο.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0