Football Talk

ΑΕΚ: Η λατρεία και η πίστη του Αλμέιδα στους παίκτες του

ΑΕΚ: Η λατρεία και η πίστη του Αλμέιδα στους παίκτες του

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε κάθε του κουβέντα, αλλά και στην πράξη, αποδεικνύει πόσο πολύ πιστεύει στο ρόστερ που πέρυσι κατέκτησαν μαζί του το νταμπλ.

Η περσινή σεζόν για την ΑΕΚ κρίθηκε ως η πιο πετυχημένη τις τελευταίες δεκαετίες. Και έτσι είναι! Η Ένωση κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα μετά από 45 χρόνια κι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ταυτόχρονα, η ΑΕΚ έπαιξε και επιθετικό ποδόσφαιρο που στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θαύμαζαν.

Ο Ματίας Αλμέιδα κατάφερε μόλις την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ να δημιουργήσει ένα σύνολο αξιοθαύμαστο. Ολη τη χρονιά ο προπονητής ό,τι τόνιζε στους παίκτες του το έκανε πράξη! Ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, μάλιστα, έχουν αποθεώσει και δημόσια τον προπονητή τους για την τήρηση του λόγου του. Αυτό το πράγμα δεν έχει αλλάξει φέτος!

Ο Αλμέιδα έχει έναν… έρωτα με τους παίκτες του. Και μόνο το γεγονός ότι έμειναν όλοι οι περσινοί ποδοσφαιριστές, πλην των Τζαβέλλα και Φράνσον, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Εκτιμά και δίνει μεγάλη βάση ο «Πελάδο» στην ομοιογένεια, το δέσιμο, το δυνατό γκρουπ, εντός κι εκτός γηπέδων. Και όλα αυτά διατηρούνται στα Σπάτα. Αυτό που πιστεύει ξεκάθαρα ο προπονητής είναι πως στην πορεία της σεζόν η ΑΕΚ θα αρχίσει να αποδίδει ακόμα καλύτερα στα παιχνίδια της και θα μας θυμίσει την περσινή υπέροχη ποδοσφαιρική της εικόνα. Αυτή η αγάπη, η στήριξη και η πίστη που έχει ο Αλμέιδα για τους παίκτες του, θεωρεί πως θα είναι οδηγός για τη συνέχεια… Όπως την περσινή σεζόν αυτό το γκρουπ κατέκτησε τα πάντα στην Ελλάδα, έτσι είναι πεπεισμένος ο Αργεντινός, ότι θα προχωρήσουν και φέτος όλοι μαζί, προς την ίδια κατεύθυνση.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0