Football Talk

Παναθηναϊκός: Παίκτης της Στεάουα Βουκουρεστίου ο Γκάνεα!

Παναθηναϊκός: Παίκτης της Στεάουα Βουκουρεστίου ο Γκάνεα!
Στην πατρίδα του και την πάλαι ποτέ κραταιά Στεάουα Βουκουρεστίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκάνεα, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε επιτυχημένο το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του λίγες μέρες μετά το «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό βρήκε ο Γκάνεα. Ο Ρουμάνος, ο οποίος δεν ταλαιπωρήθηκε με επιπλοκές από τον Covid-19 που τον άφησαν για ένα εξάμηνο εκτός αγωνιστικών χώρων, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και τη Στεάουα.

Για την περιπέτειά του μίλησε και σε Μέσο της πατρίδας του:

«Χθες επέστρεψα στην Ελλάδα και τελείωσα το θέμα του συμβολαίου μου. Είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για μένα, τώρα κάτι όμορφο έρχεται για μένα και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ.

 
Η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό ήταν επιτυχημένη, αλλά μετά από λίγους μήνες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα και έπρεπε να κάνω 6μηνη διακοπή. Είχα Covid και μετά έκανα μερικές εξετάσεις. Στην πρώτη φάση ήταν εντάξει, μετά οι γιατροί επέμειναν να κάνω ακόμα περισσότερες εξετάσεις και μου είπαν να κάνω ένα διάλειμμα 3-6 μηνών.

Δεν ήταν εύκολο, ήμουν ο βασικός, η ομάδα κέρδιζε, αλλά δεν είχα τίποτα να κάνω. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, έμεινα 6 μήνες χωρίς ποδόσφαιρο και κατάλαβα τι σημαίνει να σου αφαιρεί κάποιος αυτό που σου αρέσει.

Είχα μια μεγάλη περίοδο που έμεινα εκτός κι αποκτήθηκε κι άλλος ένας παίκτης αριστερά. Κατάλαβα ότι θα έπαιζα πολύ λίγο. Το να έχω μείνει ένα χρόνο εκτός και να παίξω 10 παιχνίδια δεν είναι το στυλ μου. Θέλω να παίξω. Είχα μερικές προσφορές από την Ελλάδα, αλλά επέλεξα τον μεγαλύτερο σύλλογο στη Ρουμανία και αυτό με κάνει περήφανο.

Είμαι καλά εδώ και περίπου δύο μήνες, οι γιατροί μου είπαν ότι είμαι καλά και μπορώ να συνεχίσω τη δραστηριότητα. Είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι 2-3 εβδομάδες λίγο πιο σκληρή προπόνηση και 2-3 αγώνες για να είμαι σε άριστη κατάσταση.

Είχα ένα προαίσθημα ότι μια μέρα θα έπαιζα στην Στεάουα. Υπήρχαν προσπάθειες και στο παρελθόν, αλλά δεν συμφωνήσαμε γιατί προέκυψε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι με ξέρει, έπαιξα τόσες φορές εναντίον της Στεάουα και νομίζω ότι άφησα καλή εικόνα στο ρουμανικό ποδόσφαιρο. Η συζήτησή μας πήγε καλά. Δεν τον γνώρισα, μίλησα μόνο στο τηλέφωνο. Μίλησε με το… ευχάριστο ύφος του, μου είπε ότι με ήθελε πολύ στην ομάδα, ότι ήθελε πολύ καιρό αυτή τη μεταγραφή κι αυτό με ενθάρρυνε να κάνω το βήμα».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0