Football Talk

Παναιτωλικός: Το «σπίτι» της ομάδας του Αγρινίου αλλάζει (video)

Παναιτωλικός: Το «σπίτι» της ομάδας του Αγρινίου αλλάζει (video)
Ο Παναιτωλικός εντάχθηκε στο πρόγραμμα Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας και το γήπεδό του αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως εντός των επόμενων χρόνων.

Η οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε τα σχέδια αναβάθμισης του γηπέδου του Παναιτωλικού, με το κεφάλαιο που απαιτείται να ανέρχεται στα 2.353.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσής της όσους συνέδραμαν στο να ενταχθεί στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου του Περιφερειάρχη καθώς και του πρόεδρου, Φώτη Κωστούλα, που από το 2005 έχει βάλει σκοπό την αναμόρφωση του «σπιτιού» της ομάδας του Αγρινίου.    

Αναλυτικά η ανακοίνωση:   

«Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε χθες την πρόταση ένταξης στο Ε.Π Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας της αναβάθμισης του Γηπέδου Παναιτωλικού και της διαμόρφωσης εκθεσιακών χώρων, συνολικού προϋπολογισμού 2.353.000 ευρώ.

Τα έργα αφορούν την επέκταση του άνω διαζώματος της μικρής κερκίδας, την τοποθέτηση στέγαστρου σε όλο το μήκος της, τη δημιουργία χώρου ΑΜΕΑ, την εξωτερική διαμόρφωση του πέταλου (πρόσοψη) και την κατασκευή αίθουσας εκδηλώσεων στο εσωτερικό του. Έργα τα οποία έχουν ήδη δημοπρατηθεί και αναμένεται σύντομα να αρχίσουν με την εγκατάσταση του εργολάβου.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες δημοπρατείται η κατασκευή εκθεσιακού – μουσειακού χώρου, που θα λειτουργήσει στο εσωτερικό της μεγάλης κερκίδας.


Χθες με την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προστέθηκε ένα ακόμη σημαντικό έργο, της αντικατάστασης του υπάρχοντος ηλεκτροφωτισμού με LED και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος, στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης του γηπέδου μας.

Για να φτάσουμε στην τελική έγκριση σημαντική ήταν η δουλειά που έγινε από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τους συνεργάτες του και το προσωπικό της Περιφέρειας. Όχι μόνο προχώρησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες, αλλά εξέτασαν με προσοχή την πρότασή μας για ένταξη έργων που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση στο γενικότερο πλαίσιο της πρόθεσης του Παναιτωλικού για μετάβαση στην «πράσινη ανάπτυξη» των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών του.

Τους ευχαριστούμε.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είχε και έχει ιδέες και προτάσεις. Δεν αρκέστηκε σ’ αυτές. Έκανε ΠΡΑΞΕΙΣ. Θέλει να κάνει πολλές ακόμα. Με κοινές δράσεις που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0