Football Talk

Απόλυση Σετιέν από τη Βιγιαρεάλ, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν τον Παναθηναϊκό!

Απόλυση Σετιέν από τη Βιγιαρεάλ, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν τον Παναθηναϊκό!

Το τέλος της συνεργασίας με τον Κίκε Σετιέν, ανακοίνωσε η Βιγιαρεάλ, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21/09, 19:45)!

Παρελθόν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ πρέπει να θεωρείται ο προπονητής Κίκε Σετιέν, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο των δύο πλευρών με επίσημη ανακοίνωση. Όλα αυτά 16 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League, που αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός (21/09, 19:45 ΟΑΚΑ).

Η χρονιά για το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν ξεκίνησε καλά, έχοντας σημειώσει στη La Liga μόλις μία νίκη και τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος μετά τις πρώτες τέσσερις στροφές, ενώ η εν λόγω απόλυση ήρθε μετά την ήττα από την Κάντιθ με σκορ 3-1.

Χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Τένα, μέχρι νεοτέρας. Η όλη κατάσταση μπορεί να δημιουργεί μια… αναστάτωση στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού σχεδόν δύο εβδομάδες πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων, όμως μια απομάκρυνση προπονητή μπορεί να «ταρακουνήσει» τους ποδοσφαιριστές και να τους δώσει κίνητρο εκ νέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Villarreal CF ανακοινώνει ότι ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Κίκε Σετιέν, δεν είναι πλέον μέλος της οντότητας. Ο σύλλογος τονίζει τον μεγάλο επαγγελματισμό και τη δέσμευσή του και εκτιμά τόσο τον ίδιο όσο και το προπονητικό του επιτελείο που ανέλαβαν τη διοίκηση σε μια δύσκολη κατάσταση την περασμένη σεζόν.

Με προπονητή, η ομάδα έκανε μια υπέροχη σεζόν, δίνοντας προαγωγή σε πολλούς νέους από την ακαδημία νέων και προκρίθηκε στο UEFA Europa League αφού έφτασε στην πέμπτη θέση της LaLiga. Η Villarreal CF θέλει να ευχαριστήσει τον Σετιέν για τη δουλειά και τη συμμετοχή του και του εύχεται καλή τύχη στην αθλητική του καριέρα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Τένα, θα αναλάβει τη θέση σε προσωρινή βάση και θα διευθύνει την αυριανή συνάντηση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τις 6:30 μ.μ. στο José Manuel Llaneza Sports City».

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0