Football Talk

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Λυών στους παίκτες: «Μην αμαυρώνετε τη φανέλα που φοράτε» (video)

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Λυών στους παίκτες: «Μην αμαυρώνετε τη φανέλα που φοράτε» (video)

Η Λυών βρίσκεται στην… τελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και οι οπαδοί της ομάδας τα… έψαλλαν στους παίκτες για την απόδοσή τους.

Η συντριβή της Λυών με 4-1 στην έδρα της από την Παρί Σεν Ζερμέν, συνέχισε το χείριστο ξεκίνημα της ομάδας, η οποία είναι η… ουραγός της Ligue 1.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι οπαδοί σε έντονο ύφος τα… έψαλλαν στους παίκτες για την απόδοσή τους, ενώ παράλληλα ζήτησαν και από τον προπονητή, Λοράν Μπλαν, άμεση βελτίωση.

Χαρακτηριστικά, οι οπαδοί είπαν στους παίκτες:

«Σε εσάς, την ομάδα της Olympique Lyonnais 2023-2024, αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε εσάς, σε όσους έχουν την ιδιότητα των αρχηγών στα αποδυτήρια. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: αν υπάρχουν ηγέτες σε αυτό το αποδυτήριο, δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να σιωπούν. Φοράτε τη φανέλα της Ολιμπίκ Λυών. Εσείς είστε αυτοί που φοράτε τη φανέλα της OL.

Άλλοι πριν την φορέσετε την έχουν δοξάσει. Δεν έχετε το δικαίωμα να την αμαυρώσετε. Τώρα που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα είναι εδώ. Το μόνο που ζητάμε είναι να είμαστε δίπλα σας. Αλλά για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να το κερδίσετε. Αγαπάμε και σεβόμαστε αυτή τη φανέλα. Υπάρχει μόνο ένα άλλο πράγμα που ζητάμε: να τραγουδήσουμε τα ονόματά σας. Τραγουδήστε τα με αγάπη, όχι όπως τραγουδήσαμε τα ονόματα του μικρού … που έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογό μας τους τελευταίους έξι μήνες.

Θέλουμε να τραγουδήσουμε τα ονόματά σας με σεβασμό, με αγάπη. Επειδή ξέρουμε ότι παίζετε με αγάπη. Αλλά περιμένουμε από εσάς να σεβαστείτε τη φανέλα μας, δουλέψτε σκληρά στο γήπεδο και αν χρειαστεί να δεχτούμε ήττες, να το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά. Πάμε OL».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0