Football Talk

Πιρές για Μέσι και Νεϊμάρ: «Κάνουν σαν μωρά που κλαίνε»

Πιρές για Μέσι και Νεϊμάρ: «Κάνουν σαν μωρά που κλαίνε»

Ο Ρομπέρτ Πιρές κατέκρινε έντονα την συμπεριφορά και τις δηλώσεις των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ για τα όσα έλαβαν μέρος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι αποχώρησαν αμφότεροι από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Βραζιλιάνος πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξή του, ότι στον γαλλικό σύλλογο έζησαν μία… κόλαση και έφυγαν με άδοξο τρόπο.

Η εν λόγω ατάκα του σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, με τον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτ Πιρές, να μην την αφήνει ασχολίαστη, ενώ παρομοίωσε την συμπεριφορά του με την δική του, όταν ήταν στην Άρσεναλ.

«Για μένα, κάνουν σαν μωρά που κλαίνε. Το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει το να αντέχεις την πίεση. Μερικές φορές, όταν παίζεις καλά, είσαι χαρούμενος, απολαμβάνεις την εκτίμηση του κόσμου. Όταν δεν παίζεις καλά, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:

«Όταν εγώ πήγα στην Άρσεναλ, έπρεπε να αντικαταστήσω τον Μαρκ Όφερμαρς και έλεγαν πως δεν είχα ελπίδες. Κράτησα το στόμα μου κλειστό, συνέχισα να δουλεύω και τελικά ανταμείφθηκα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0