Football Talk

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα 1-2: Τρίτο σερί και... αγχωτικό «τρίποντο»! (video)

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα 1-2: Τρίτο σερί και... αγχωτικό «τρίποντο»! (video)
Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τη... φωτιά, αλλά δεν «κάηκε» κόντρα στην Οσασούνα! Νίκη εκτός έδρας για τους «μπλαουγκράνα» (03/09, 2-1), με λυτρωτή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
Δυσκολεύτηκε και πάλι, όπως απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Κάντιθ, αλλά βρήκε τον τρόπο! Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 2-1 (03/09) της Οσασούνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga και κατέγραψε την τρίτη, συνεχόμενη, φετινή νίκη της!

Ο Κουντέ «άνοιξε» το σκορ στο 45+1', αλλά ο Άβιλα ισοφάρισε στο 76'. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 84', λόγω αποβολής του Κατένα, που υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι.

Ο Λεβαντόφσκι, που κέρδισε την αποβολή και το πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και διαμόρφωσε το 2-1 ως τελικό σκορ του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οσασούνα (Γιαγόμπα Αρασάτε): Αϊτόρ, Χουάν Κρουζ, Αϊμάρ, Αρέσο (80' Βιδάλ), Ρουμπέν Γκαρσία (62' Μπάρχα), Ιμπάνιες (72' Μονκαγιόλα), Χοσέ Αρνάιθ (62' Άβιλα), Ραούλ (62' Μπούντιμιρ), Κατένα, Εράντο, Ικέρ Μουνιόθ.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ, Γκάβι, Λεβαντόφσκι (90+1' Ραφίνια), Κρίστενσεν (90+1' Μαρτίνεθ), Ρομέου (80' Ζοάο Φέλιξ), Σέρχι Ρομπέρτο (59' Κανσέλο), Ντε Γιονγκ, Γκιντογκάν, Κουντέ, Λαμάλ (59' Τόρες).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0