Football Talk

Έμπολι – Γιουβέντους 0-2: Δεν δυσκολεύτηκε η «γηραιά κυρία» και επέστρεψε άνετα στις νίκες

Έμπολι – Γιουβέντους 0-2: Δεν δυσκολεύτηκε η «γηραιά κυρία» και επέστρεψε άνετα στις νίκες

Η Έμπολι ακόμη και στην έδρα της δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση της Γιουβέντους και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τα γκολ των Ντανίλο και Κιέσα.

Μετά το εντός έδρας «στραβοπάτημα» από την Μπολόνια, η Γιουβέντους επανήλθε στις νίκες απέναντι στην Έμπολι για 3η αγωνιστική της Serie A.

Με ένα… χτύπημα σε κάθε ημίχρονο η «γηραιά κυρία» πήρε την νίκη και για τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να ευχαριστεί τους σκόρερ Ντανίλο και Κιέασα που την οδήγησαν εκεί.


Ο Ντανίλο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και στο 24ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Γιουβέντους με κοντινό πλασέ.

Ο Βλάχοβιτς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα με τον Μπερίσα να γίνετε ο ήρωας της στιγμής στο 39ο λεπτό.

Στο 59’ ο Κιέσα εκτόξευσε έναν «κεραυνό» αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο με την μπάλα να… γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

Στο 82ο λεπτό Ιταλός αυτήν την φορά δεν αστόχησε

Καθώς αφού πέρασε ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα και τον τερματοφύλακα έσπρωξε την μπάλα με άνεση στα δίχτυα για το 2-0.

Στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Λέτσε και την Σαλερνιτάνα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και παραμένουν ακόμη αήττητοι στο πρωτάθλημα. Τα γκολ των Κρίσοβιτς και Στρεφέζα έκαναν την… διαφορά στην αναμέτρηση.

www.bnsports.gr


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0