Football Talk

ΟΦΗ: «Λύγισε» Άρη και ΠΑΟΚ στην Κρήτη, γυρίζοντας 17 χρόνια πίσω! (video)

ΟΦΗ: «Λύγισε» Άρη και ΠΑΟΚ στην Κρήτη, γυρίζοντας 17 χρόνια πίσω! (video)

Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποτέλεσε η «έξοδος» στην Κρήτη για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, κάτι που είχε να συμβεί σχεδόν δύο δεκαετίες!

Σχετικά Άρθρα

Ο τρόπος πανομοιότυπος. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Ο ΟΦΗ στάθηκε εξαιρετικά στα δύο πρώτα εντός έδρας φετινά του ματς, επικρατώντας τόσο απέναντι στον Άρη την 1η αγωνιστική (3-2), όσο και απέναντι στον ΠΑΟΚ στην 3η του αναμέτρηση για τη Stoiximan Super League.



Πρόκειται για δύο μεγάλες νίκες για τον κρητικό σύλλογο, που τον βοηθά να «ξεχάσει» την ενδιάμεση -βαριά- ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο ΟΦΗ σε αμφότερα τα παιχνίδια του στο «Θ. Βαρδινογιάννης», βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις, για να σοκάρει τους Θεσσαλονικείς και να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Έκανε, λοιπόν, το 2/2 στην Κρήτη κόντρα στους συλλόγους της συμπρωτεύουσας, γυρίζοντας το ρολόι πίσω στη σεζόν 2006-07! Κάτι που σημαίνει ότι περασαν 17 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που πέτυχε κάτι αντίστοιχο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συμπτωματικά, τα παιχνίδια είχαν λάβει χώρα και τότε με την ίδια σειρά. Τον Οκτώβριο του 2006, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Άρη, «κάμπτοντας» την αντίστασή του με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκόραν Ντρούλιτς.

Έπειτα, ήρθε η σειρά να φιλοξενήσει και τον ΠΑΟΚ, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Για άλλη μία φορά, δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω, παρά ένα τέρμα. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Μετόντι Ντεγιάνοφ, με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος του βορρά» να φύγει και εκείνος ηττημένος από την Κρήτη.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Stoiximan Super League στάθηκαν αρκετές για να επαναληφθεί η ιστορία για το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα σπουδαίο κατόρθωμα, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και το διάστημα που χρειάστηκε να περάσει ώστε να ξανασυμβεί!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0