Football Talk

Ίντερ – Φιορεντίνα 4-0: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» και με το 3/3 κάνουν… όνειρα για τίτλο

Ίντερ – Φιορεντίνα 4-0: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» και με το 3/3 κάνουν… όνειρα για τίτλο

Καταιγιστική η Ίντερ «έπνιξε» μέσα στο Μίλανο την Φιορεντίνα και με μία 4αρα την έστειλε πίσω στην Φλωρεντία με… κάτω το κεφάλι.

Από δύσκολο παιχνίδι σε… βόλτα στο πάρκο μετέτρεψε η Ίντερ την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα (4-0) για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Οι «ροσονέρι» δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι και έκαναν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τουράμ σκόραρε για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα ενώ ο Λαουτάρο συνεχίζει τον… χαβά του.

Ο Μάρκους Τουράμ κατάφερε να σκοράρει το «παρθενικό» του γκολ στην Ιταλία με… θύμα την Φιορεντίνα. Στο 24ο λεπτό ο Ντιμάρκο γέμισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Γάλλος αφού πρώτα «έσπασε» το κορμί του στον αέρα με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η επόμενη μεγάλη φάση της αναμέτρησης και πάλι από την Ίντερ. Ο Ντάμφρις με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να βρει στόχο στο 50’.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 52’ ο Μαρτίνες έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά αλλά ο Κρίστενσεν έδιωξε εντυπωσιακά.

 Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός πήρε την μπάλα από τον Τουράμ και «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα για το 2-0.

Το κακό… τρίτωσε για την Φιορεντίνα με τον Τσαλχάνογλου να στήνει την μπάλα στα 11 βήματα και να μην αστοχεί για το 3-0 στο 58’.

Στο 73ο λεπτό ο Κουδράδο βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Μαρτίνες με τον Αργεντινό να κάνει το 4-0.

Στην άλλη αναμέτρηση Τορίνο και Τζένοα δεν εντυπωσίασαν σε μία αναμέτρηση που κυριάρχησαν οι άμυνες. Λίγες οι σημαντικές στιγμές στην αναμέτρηση με τον Ράντονιτς όμως να «χαρίζει» την νίκη στην Τορίνο στο 90+4' με κοντινό πλασέ. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0