Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 0-3: «Ταύροι»... εν υαλοπωλείο με σόου του Σέσκο! (video)

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 0-3: «Ταύροι»... εν υαλοπωλείο με σόου του Σέσκο! (video)

Ουνιόν Βερολίνου και Λειψία ήρθαν αντιμέτωπες κάνοντας την... προθέρμανσή τους εν όψει των αγώνων τους στους ομίλους του Champions League και εν τέλει, οι «ταύροι» έκαναν πάρτι μέσα στο σπίτι των «μεταλλουργών», επικρατώντας με σκορ 3-0 (03/09)!

Η Λειψία «διέλυσε» (03/09, 3-0) την Ουνιόν Βερολίνου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga!

Το παιχνίδι ήταν έντονο με γρήγορες εναλλαγές στην μπάλα και η Λειψία διατήρησε το πάνω χέρι, με μεγαλύτερη κατοχή στην μπάλα και περισσότερα κόρνερ και ευκαιρίες για γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς πολλές καθυστερήσεις με δύο στιγμές να ξεχωρίζουν: το σουτ του Κέβιν Βόλαντ προς την εστία στο 13’ , το οποίο απέκρουσε ο Τζάνις Μπλάσβιχ, και μια μακρινή κανονιά του Τσάβι Σίμονς στο 18’, την οποία «έκοψε» ο Φρέντερικ Ρόνοβ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ταύροι» έψαχναν μια ευκαιρία και δεν άργησαν να την βρουν μέσα από το λαμπρό ταλέντο που διαθέτουν. Δεν είναι άλλος από τον Τσάβι Σίμονς, ο οποίος μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές του κατάφερε να βρει τα δίχτυα. Στο 51’ εξαπέλυσε ένα απευθείας σουτ που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα.

Στο 85’ ο Ολλάνδος έκανε ασίστ στον Μπένιαμιν Σέσκο, ο οποίος με απευθείας σουτ από κοντά διαμόρφωσε το σκορ σε 0-2. Ο Σλοβένος αποτελείωσε την Ουνιόν Βερολίνου στο 87’ με καρφωτή κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής στην κορυφή της εστίας και το ματς έληξε 0-3.

Η Ούνιον Βερολίνου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, ενώ η Λειψία θα τα βάλει με την περσινή νικήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, στους ομίλους τους στο Champions League.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Φρέντερικ Ρόνοβ, Ντανίλο Ντούκι, Ρόμπιν Κνότσε, Ντιόγκο Λέιτε, Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (71’ Κρίστοφερ Τρίμελ), Αϊσά Λαϊντουνί (71’ Γιάνικ Χάμπερερ), Άλεξ Κραλ, Κέβιν Βόλαντ, Ρόμπιν Γκόζενς (86’ Μίκελ Κάουφμαν), Κέβιν Μπέρενς (86’ Ζερόμ Ρουσιγιόν), Ντατρό Φοφανά (61’ Μπένεντικτ Χόλερμπαχ)

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Τζάνις Μπλάσβιχ, Μπέντζαμιν Χένρικς (88’ Καστελό Λουκεμπά), Μοαμέντ Σιμακάν (67’ Λούκας Κλόστερμαν), Βίλι Όρμπαν, Ντέιβιντ Ράουμ, Ξάβερ Σλάγκερ, Κέβιν Καμπλ, Τσάβι Σίμονς (88’ Εμίλ Φόρσεμπεργκ), Ντάνι Όλμο, Λοΐς Οπεντά (75’ Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ), Γιουσούφ Πούλσεν (75’ Μπένιαμιν Σέσκο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0