Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 1-1: «Σώθηκε» ξανά στο τέλος και από τις αλλαγές (video)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 1-1: «Σώθηκε» ξανά στο τέλος και από τις αλλαγές (video)

Η λίαν συντόμως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κολωνία, όμως, την τελευταία στιγμή έκανε το... θαύμα της και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 (03/09)

Τρίτη αγωνιστική στην Bundesliga και η Άιντραχτ ήρθε αντιμέτωπη με την Κολωνία. Η ομάδα της Φρανκφούρτης, παρόλο που είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δυσκολεύτηκε πολύ, περίπου έναν μήνα πριν έρθει στην Τούμπα, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (05/10) στους ομίλους του Europa Conference League.

Στο 17’ ένα μαρκάρισμα στον Ομάρ Μαρμούς έκανε έξαλλους τους παίκτες της Άιντραχτ, εφόσον ο διαιτητής έδειξε πως ο αγώνας παίζεται και δεν άκουσε κουβέντα. Η ομάδα του Τόπμελερ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς καμία να αποδώσει καρπούς. Τα νεύρα επικράτησαν και έτσι, δεν άργησε να γίνει το λάθος.

Στο 42' ο Φίλιπ Μαξ βρήκε απρόσεκτα τον αντίπαλό του, εντός περιοχής, και υπήρξε υπόδειξη για πέναλτι. Η Κολωνία δεν άφησε την τεράστια αυτή ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια της, με τον Φλόριαν Κάιντς να στέλνει την μπάλα στην κορυφή της εστίας και πίσω από το τεντωμένο χέρι του Κέβιν Τραπ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα και έπαιξαν σκληρά στα λεπτά που ακολούθησαν, με τους Ντέγιαν Λούμπιτσιτς, Έρικ Μάρτελ και Μπένο Σμιτς να βάζουν τα ονόματά τους στο μπλοκάκι για τα επικύνδινα μαρκαρίσματά τους.

Εν τέλει, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 1-0, μιας και ο Νιλς Νκουνκού κράτησε την Άιντραχτ ζωντανή. Στο 87, ύστερα από την ασίστ του Πάξτεν Άρονσον μέσα στην περιοχή, τελείωσε τη φάση με ένα σουτ ακριβείας στην κάτω δεξιά γωνία, για να διαμορφώσει το 1-1, ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ένα σενάριο που θύμισε αρκετά αυτό της 2ης αγωνιστικής στην Bundesliga, όταν οι «αετοί» ισοφάρισαν τη Μάιντς στο 90+1', με το γκολ του Μαρμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντίνο Τοπμέλερ): Κέβιν Τραπ, Τούτα, Ρόπμιν Κοχ, Γουίλιαμ Πάτσο, Μπούτα (80' Πάξτεν Άρονσον), Χούγκο Λάρσον (73' Σεμπάστιαν Ρόντε), Ελιέ Σκιρί, Φίλιπ Μαξ (46' Γενς Πέτερ Χάουγκε), Ντινά Εμπιμπέ (73' Νιλς Νκουνκού), Μάριο Γκέτσε, Ομάρ Μαρμούς (67' Τζέσικ Νγκάνκαμ)

Κολωνία (Στέφεν Μπάουμγκαρτ): Μάρβιν Σβάμπε, Μπένο Σμιτς (74' Ράσμους Κάρστενσεν), Τιμ Χιμπερς, Τζούλιαν Σάμποτ (79' Λούκα Κίλιαν), Λέαρτ Πακαράντα, Ντέγιαν Λούμπιτσιτς, Έρικ Μάρτελ, Λίντον Μάινα (58' Φαρίντε Αλίδου), Φλόριαν Κάιντς, Λούκα Βαλντσμιντ (58' Ματίας Όλεσεν), Στέφεν Τίγκες (74' Σαργκίς Ανταμιάν)

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0