Football Talk

«Βουίζει» η Ισπανία για επιστροφή Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη και... άκυρο στη Σαουδική Αραβία!

«Βουίζει» η Ισπανία για επιστροφή Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη και... άκυρο στη Σαουδική Αραβία!

Επιστροφή εκεί που «γαλουχήθηκε» για τον Σέρχιο Ράμος, καθώς όπως φαίνεται απέρριψε τη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Σεβίλλης!

Επιστροφή Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια! Τουλάχιστον, έτσι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, που θέλουν τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό να αποδέχεται την πρόταση από την ομάδα της Ανδαλουσίας!

Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Ο Ράμος πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του, ενώ τονίζεται πως η αναμονή για την «κρούση» από τη Σεβίλλη, ήταν και ο λόγος που καθυστερούσε να δώσει την τελική του απάντηση στην Αλ Ιτιχάντ!

Όταν, λοιπόν, του κατατέθηκε επίσημη πρόταση από την ισπανική ομάδα, τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για τον 37χρονο αμυντικό.

Ο Σέρχιο Ράμος προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Σεβίλλης, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2005, με προορισμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει, ώστε να ολοκληρώσει τον τέλειο… κύκλο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Εν αναμονή των εξελίξεων!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0