Football Talk

Προβλημάτισε ξανά ο Άγιαξ, έναν μήνα πριν την ΑΕΚ: Στο 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ! (video)

Προβλημάτισε ξανά ο Άγιαξ, έναν μήνα πριν την ΑΕΚ: Στο 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ! (video)
«Κόλλησε» στο 0-0 (03/09) ο Άγιαξ, απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ, που αγωνίστηκε με τον Δημήτρη Σιόβα ως βασικό και είχε χαμένο πέναλτι! Τρίτο σερί ματς, που ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, δεν κερδίζει! Ντεμπούτο για Άκπομ.

Τρίτο ματς στην Eredivisie για τον Άγιαξ, δεύτερη σερί ισοπαλία! Ο Αίαντας, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena στις 5 Οκτωβρίου, για το πρώτο μεταξύ τους ματς στους ομίλους του Europa League, προβληματίζει.

Μετά το εμφατικό πρώτο βήμα προς τους ομίλους του Europa League, όταν νίκησε με σκορ 4-1 τη Λουντογκόρετς, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ηττήθηκε στη ρεβάνς από τους Βούλγαρους (1-0), ενώ τρεις ημέρες αργότερα (03/09), ήρθε ισόπαλος με τη Φορτούνα Σιτάρντ (03/09, 0-0), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.


Πρόκειται για ένα νέο «στραβοπάτημα», μετά το 2-2 της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Εξέλσιορ, και τρίτο συνεχόμενο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μάλιστα, θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερο, αν ο Νοσλίν είχε ευστοχήσει στο 10ο λεπτό, για τους γηπεδούχους. Χαρακτηριστικό της κακής εικόνας του Άγιαξ, πως ενώ είχε πάνω από το 60% της κατοχής, έδειχνε ακίνδυνος, κάτι που επιβεβαιώνεται από το μόλις 0.30 που είχε στα xGoals.

Ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς ως βασικός με τους γηπεδούχους, ενώ στο 70ο λεπτό, ο Τσούμπα Άκπομ, άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, έκανε το ντεμπούτο του με τον φιλοξενούμενο, Άγιαξ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0