Football Talk

Λεβαντόφσκι: «Οι διαιτητές σκοτώνουν τη La Liga»

Λεβαντόφσκι: «Οι διαιτητές σκοτώνουν τη La Liga»
Ευθεία επίθεση προς τους Ισπανούς διαιτητές για τη φιλοσοφία τους, εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Με δριμείς χαρακτηρισμούς και χωρίς να... μασήσει τα λόγια του, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τα έβαλε με τους διαιτητές στη La Liga σχετικά με την άνιση διαχείρησή που υιοθετούν ανάμεσα σε επιτιθέμενους και αμυνόμενους. Ο πολύπειρος επιθετικός μίλησε στο «Eleven Sports» λίγο πριν το παιχνιδι της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα, στο γήπεδο όπουτην περασμένη περίοδο είχε αποβληθεί.

«Η Λίγκα δεν είναι αρκετά ελκυστική στο επιθετικό παιχνίδι. Οι διαιτητές σκοτώνουν τη Λίγκα. Σε ορισμένες περιπτώσεις σου επιτρέπουν πάρα πολλά πράγματα στην άμυνα. Αν κάνω φάουλ, ξαφνικά υπάρχει διαφορετική ερμηνεία, και κίτρινη κάρτα για να μην υπάρχουν προβλήματα. Δεν είναι φυσιολογικό. Η La liga δεν θέλει να προωθήσει το επιθετικό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Λίγκα δεν είναι επιθετική ή ελκυστική εξαιτίας αυτού. Ισπανοί διαιτητές σκοτώνουν τη La Liga. Είναι περίεργο, γιατί οι διαιτητές φαίνεται να ξέρουν ότι υπάρχει μια ομάδα που δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, μπαίνει μέσα, προσποιείται, προκαλεί και κάνει φάουλ», πρόσθεσε.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0