Football Talk

Νάπολι – Λάτσιο 1-2: «Μαγικοί» Λατσιάλι… άλωσαν την έδρα της πρωταθλήτριας! (video)

Νάπολι – Λάτσιο 1-2: «Μαγικοί» Λατσιάλι… άλωσαν την έδρα της πρωταθλήτριας! (video)

Με επιβλητική εμφάνιση στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», η Λάτσιο κέρδισε τη Νάπολι με 2-1, κάνοντας… σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα. «Φτωχή» επιθετικά η πρωταθλήτρια, που δέχθηκε την πρώτη της ήττα στη Serie A.

Υπό το… βλέμμα του Χρήστου Μανδά, ο οποίος προσφάτως έγινε πρωτευουσιάνος, η Λάτσιο κυριάρχησε στην έδρα της Νάπολι, φτάνοντας στους πρώτους της φετινούς βαθμούς. Οι Λατσιάλι κέρδισαν με 2-1 (02/09), πραγματοποιώντας αρκετά πειστική εμφάνιση και έτσι υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια της Serie A στην πρώτη της ήττα, μόλις στην 3η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ με έναν… απίθανο τρόπο! Η ευφυΐα του Λουίς Αλμπέρτο έκανε τη διαφορά στο 30ο λεπτό και με ένα πανέμορφο τακουνάκι, νίκησε τον Μερέτ για το 0-1!


Ωστόσο, η απάντηση της Νάπολι δεν άργησε να έρθει. Μόλις στο 32’, ο Ζιελίνσκι δοκίμασε το πόδι του από μακριά και επιβραβεύτηκε, καθώς είδε την μπάλα να κοντράρει και έπειτα να καταλήγει στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λάτσιο πήρε για άλλη μία φορά «κεφάλι» στο σκορ. Στο 52’, ο Καμάντα δε δίστασε να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ιταλού τερματοφύλακα!


Και αν κάποιος περίμενε αντίδραση από τους «παρτενοπέι», τότε έσφαλλε! Όχι μόνο ήταν κάπως υπνωτισμένοι επιθετικά, αλλά δέχθηκαν άλλα δύο γκολ, έστω κι αν τελικά ακυρώθηκαν έπειτα από επέμβαση του VAR. Το αποτέλεσμα πάντως παρέμεινε το ίδιο και οι Ρωμαίοι έβαλαν στο… τσουβάλι τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0