Football Talk

Ζοάο Φέλιξ: «Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό»

Ζοάο Φέλιξ: «Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό»

Το Σάββατο (02/09) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που πήρε σάρκα και οστά το παιδικό του όνειρο.

Σε μεταγραφικό «μπαμ» τελευταιάς στιγμής προέβη η ομάδα του Τσάβι με την απόκτηση των Πορτογάλων Ζοάο Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο.

Ο Φέλιξ δεν έπαψε να εκφράζει ποτέ δημόσια την αγάπη του για τους «μπλαουγκράνα» και να δηλώνει πως από παιδί ήταν ονειρό του να ντυθεί με τα χρώματά τους.

Η ευχή του τελικά εισακούστηκε, με τους Καταλανούς να έρχονται σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για ένταξή του στο ρόστερ τους ως δανεικός και χωρίς ρήτρα αγοράς. Ο ενθουσιασμός του 23χρονου επιθετικού δεν μπορούσε να κρυφτεί.

«Όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι. Έχω δουλέψει για να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ένα όνειρο από παιδί, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω και ελπίζω να είναι μια υπέροχη σεζόν. Είναι κάτι μοναδικό, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό. Όταν μου το είπαν ήμουν πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον. Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί και ήμασταν πάντα οπαδοί της, είχαμε αυτή τη ψευδαίσθηση και εδώ είμαι. Θέλω να παλέψω για τίτλους. Το Champions League ήταν πάντα το τρόπαιο των ονείρων μου, αλλά προχωράμε σιγά σιγά. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0