Football Talk

Ναντ – Μαρσέιγ 1-1: Στο ίδιο έργο θεατές οι… αδιόρθωτοι Μασσαλοί!

Ναντ – Μαρσέιγ 1-1: Στο ίδιο έργο θεατές οι… αδιόρθωτοι Μασσαλοί!

Ακόμη μία κακή εμφάνιση στη φετινή σεζόν και νέα απώλεια βαθμών για τη Μαρσέιγ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ, παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 9ο λεπτό!

Τι κι αν έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 9ο λεπτό; Η επικείμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μαρσέιγ, «γκέλαρε» στην έδρα της μαχητικής Ναντ (1-1) και υπέστη την δεύτερη απώλεια βαθμών στην φετινή Ligue 1.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης έγκειται μάλιστα στο γεγονός πως προηγήθηκε πριν καν κληθεί να αγωνιστεί με παίκτη περισσότερο, καθώς ο Σαρ έκανε το 1-0 στο 4ο λεπτό μόλις.

Από εκεί και πέρα, η απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μοεπίγιου έμοιαζε να απλοποιεί τα πράγματα, αλλά εν τέλει, μόνο έτσι δεν ήταν. Ο Μοχάμεντ ισοφάρισε στο 39’, η Μαρσέιγ πίεσε ασφυκτικά, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ολοκλήρωσε το δεύτερο μέρος με μόλις μία αλλαγή στη σύνθεσή της, 10 τελικές προσπάθειες και 68% κατοχή της μπάλας, αλλά το 1-1 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι τέλους, ακριβώς όπως και στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στη Μετς των «10» παικτών!

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0