Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα γίνουν οι αναμετρήσεις με το Big-5

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα γίνουν οι αναμετρήσεις με το Big-5

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να φιλοξενήσει οπαδούς από τις ομάδες του Big-5.

Όπως και με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έτσι και με τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη δεν θα δοθούν εισιτήρια στους αντιπάλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε μια προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της υπενθυμίζει πως στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (03/09, 21:45), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ και συγκεκριμένα το ΣΑΒΒΑΤΟ (02/09). Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου «οι Ζωσιμάδες». Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη αγορά εισιτηρίων. Η ομάδα σας έχει ανάγκη και όλοι μαζί με θετική σκέψη να στηρίξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0