Football Talk

Κυριάκος: «Συγχαρητήρια σε όσους έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ, θα υπάρξουν προσθήκες» (video)

Κυριάκος: «Συγχαρητήρια σε όσους έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ, θα υπάρξουν προσθήκες» (video)
Ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έσπευσε να δώσει τα εύσημα στους παίκτες που έφεραν τον «Δικέφαλο του Βορρά» έως τους ομίλους του Europa Conference League. Παράλληλα, όμως, προανήγγειλε μεταγραφές!
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa Conference League

«Η κλήρωση ήταν δεδομένο πως θα είχε την πιο δυνατή από το πρώτο γκρουπ, αφού για μόλις έναν αποκλεισμό δεν ήμασταν εμείς εκεί. Βέβαια, αν ήμασταν εμείς στο πρώτο γκρουπ, θα παίρναμε την πιο δυνατή από το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ, αν δείτε από ποιους έχει περάσει και από ποιους έχει αποκλειστεί, θα καταλάβετε ότι μπορεί στα δύσκολα. Είναι οδηγός η προπέρσινη σεζόν για εμάς, έχουμε φτιάξει ένα καλό όνομα και θέλουμε να το διατηρήσουμε στην Ευρώπη.

Φέτος, έπρεπε να περάσουμε απο τρεις γύρους και κόντρα σε τρεις δύσκολες ομάδες. Μπειτάρ, Χάιντουκ, Χαρτς ήταν καλές και διαφορετικές ομάδες, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για τη δουλειά τους μέχρι στιγμής.

Με αυτή την ευκαιρία, που τέσσερις ομάδες παίζουν, πλέον, σε ομίλους ευρωπαικών διοργανώσεων, τους καρπούς εκείνης της πορείας του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση την προπερασμένη αγωνιστική περίοδο, γευόμαστε ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρσι, ήταν μια μεταβατική σεζόν, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, έπρεπε να φτιάξουμε μια βάση, να εκπαιδεύσουμε παίκτες νεαρούς. Ήταν κάτι επίπονο για να φτιάξουμε αυτοπεποίθηση, να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα, σε μια περίοδο όπου είχαμε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα.

Μέχρι να δηλώσουμε τη λίστα θα έχουμε ακόμα κάποιες προσθήκες, αλλά τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά που έφεραν την ομάδα στους ομίλους. Ειναι ιντριγκαδόρικο για τον κόσμο και για τα ΜΜΕ να συζητάμε για μεταγραφές, αλλά πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ.

Ο Τσιγγάρας έπαιξε με σπασμένο πλευρό, οι νεαροί ανέλαβαν ευθύνες, όπως ο Κουλιεράκης ή ο Κωνσταντέλιας. Μας έδωσαν το δικαίωμα να έχουμε χρόνο, αλλά και να πετύχουμε την πρόκριση στους ομίλους».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0