Football Talk

Europa Conference League: Χειμώνας με την Άστον Βίλα του Έμερι στους ομίλους! (video)

Europa Conference League: Χειμώνας με την Άστον Βίλα του Έμερι στους ομίλους! (video)

Στους ομίλους του Europa Conference League βρίσκεται και επίσημα η Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε με 3-0 της Χιμπέρνιαν και θα παρευρεθεί στην τελική φάση του θεσμού, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δεν σταματά να σκοράρει η Άστον Βίλα, ακόμη και αν μία αναμέτρηση είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Όπως συνέβη δηλαδή κόντρα στη Χιμπέρνιαν, με τους «βίλανς» να έχουν περάσει… ήδη στους ομίλους, μετά το 5-0 του πρώτου ματς, αλλά να μην περιορίζουν τον ρυθμό και την διάθεσή τους.

Άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Ντουράν, για να έρθει ο Μπέιλι και να κάνει δύο τα γκολ της ομάδας του, 10 λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κας στις καθυστερήσεις, με το τρίτο του γκολ με την Άστον Βίλα, στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχοντας πλέον φτάσει τις 101 εμφανίσεις με τη φανέλα της.

Διόλου απειλητική η φιλοξενούμενη, που περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και η Άστον Βίλα είχε ένα άνετο βράδυ, με φόντο την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League. Έχει σκοράρει 15 φορές στα τέσσερα τελευταία ματς και μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις της, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τη «συντριβή» στην πρεμιέρα της Premier League με 5-1 από τη Νιούκαστλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0