Football Talk

Λουτσέσκου: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια και θυσίες αυτό το καλοκαίρι»

Λουτσέσκου: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια και θυσίες αυτό το καλοκαίρι»
Περιχαρής για την εμφάνιση και την παραπάνω από μία απλή πρόκριση, όπως την χαρακτήρισε, του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, o Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για... θυσίες στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο επί της Χαρτς.
Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός το βράδυ της Πέμπτης (31/8) στην Τούμπα, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Η δεύτερη νίκη επί της Χαρτς έδωσε αυτομάτως το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League στο «Δικέφαλο» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει από όλους το καλοκαίρι αυτό για να έρθει η επιτυχία.

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε:

«Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι. Και όταν μιλάω για δουλειά εννοώ για τεράστια προσπάθεια, θυσία, διάθεση από αυτό το γκρουπ των παικτών. Από την προετοιμασία έως σήμερα.

Από εδώ και πέρα ακολουθούν νέα παιχνίδια. Αν δούμε την ατμόσφαιρα τώρα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από μία πρόκριση. Μας δίνει χρόνο να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Όσον αφορά για τις μεταγραφές, ο Ρουμάνος τεχνικός απέφυγε να απαντήσει: «Πρέπει να δουλέψουμε για τα επόμενα παιχνίδια, να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε πλεονέκτημα από αυτά που ακολουθούν». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0