Football Talk

Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός 0-3: Έκανε και τη ρεβάνς, πάρτι πρόκρισης! (video)

Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός 0-3: Έκανε και τη ρεβάνς, πάρτι πρόκρισης! (video)
Ποια ρεβάνς; Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την Τσουκαρίτσκι (31/08, 3-0) και μέσα στην έδρα της! Μασούρας, Μπιέλ και Ρέτσος «καθάρισαν» το ματς και έστειλαν τους Πειραιώτες στους ομίλους του Europa League, με το εμφατικό 6-1 ως συνολικό σκορ υπέρ τους!
Απόλυτος κυρίαρχος και στη Σερβία! Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Τσουκαρίτσκι (31/08, 3-0) στη μεταξύ τους ρεβάνς και με το εμφατικό 6-1 υπέρ του, ως συνολικό σκορ, «σφράγισε» την παρουσία του στους ομίλους του Europa League της σεζόν 2023/24!

Ο Μασούρας «άνοιξε» το σκορ, με τους Μπιέλ και Ρέτσο να διαμορφώνουν το τελικό 3-0. Πολύ μεστή εμφάνιση ξανά από τον Σαντιάγο Έσε, στο δεύτερο ματς του ως βασικός με τα «ερυθρόλευκα».

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στην κλήρωση των ομίλων του Europa League το μεσημέρι της Παρασκευής (01/09, 14:00), με τους Πειραιώτες να πλαισιώνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που θα δώσουν το «παρών», μετά τον αποκλεισμό τους στα Play Off του Champions League.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το γκολ, μόλις στο 12ο λεπτό.

Ο εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, Σαντιάγο Έσε, είδε την μπάλα να «στρώνεται» μπροστά του, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, που βρήκε στο κεφάλι αμυντικού και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του γκολκίπερ των Σέρβων.



Η πίεση των Πειραιωτών συνεχίστηκε και λίγο έλειψε να έρθει το γκολ στο 21ο λεπτό με τον Ρέτσο. Η κεφαλιά του, όμως, αποκρούστηκε εντυπωσιακά, από τον γκολκίπερ της Τσουκαρίτσκι. Δεν είχε «απάντηση», όμως, και στο πλασέ του Μασούρα στο 34'.

Βρουσάι και Μπιέλ συνδυάστηκαν άψογα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, σούταρε και έκανε το 1-0, βρίσκοντας δίχτυα για τρίτη φορά, στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού.



Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Ο Βρουσάι βρήκε τον Μπιέλ εντός περιοχής, αυτός απέφυγε έναν αμυντικό και με ωραίο σουτ, «έγραψε» το 2-0.



Η έναρξη του 2ου ημιχρόνου, δεν άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και μετουσιώθηκε σε ένα τρίτο γκολ, στο 53'.

Ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ρέτσος νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο στον «αέρα» και με ωραία κεφαλιά, έκανε το 3-0. Σκορ που δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, παρότι ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και είχε καλές ευκαιρίες, με κύριο πρωταγωνιστή σε αυτές, τον Πεπ Μπιέλ.



Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τσουκαρίτσκι (Μίλαν Λέσνιακ): Σαμούροβιτς, Στεφάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (81' Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (77' Κόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (66' Αχλίνβι), Νίξεβιτς, Γιάνκοβιτς (46' Ζε Μάριο), Ιβάνοβιτς (78' Οβούσου).

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος (57' Πορόσο), Φρέιρε, Βρουσάι, Καμαρά (46' Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Φορτούνης (57' Σκάρπα), Μασούρας (68' Καρβάλιο), Μπιέλ, Ελ Κααμπί (46' Ελ Αραμπί).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0