Football Talk

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Μπήκε στη λίστα των «γηραιότερων» του Europa Conference League!

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Μπήκε στη λίστα των «γηραιότερων» του Europa Conference League!

Mε τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκτυλίσσεται η πρώτη φετινή ευρωπαϊκή εμφάνιση του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των «γηραιότερων» που έχουν παίξει πλέον με τον θεσμό.

Εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ και μία «ανάσα» από την πρόκριση και τη συμμετοχή του για δεύτερη φορά στους ομίλους του Europa Conference League, με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται με 2-0 από νωρίς, έχοντας επιβάλλει τον ρυθμό τους.

Πρωταγωνιστής ο Μπράντον Τόμας, φοβερός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με το απρόβλεπτο να χαρακτηρίζει το παιχνίδι του και καταλυτικός ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που επέστρεψε στον θεσμό, μετά τα εννέα περσινά του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με τη συμμετοχή του αυτή μάλιστα, ο Βιεϊρίνια γίνεται ο 51ος «γηραιότερος» παίκτης του θεσμού, με τον 37χρονο Πορτογάλο πάντως να μοιάζει σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό να μην γίνεται αντιληπτό.

Χαρακτηριστικότερη στιγμή άλλωστε από τη φάση του 44ου λεπτού και την προβολή του, προτού η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, δεδομένα δεν υφίσταται…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0