Football Talk

ΠΑΟΚ: Με τον αρχηγό του στον «τελικό» με τη Χαρτς!

ΠΑΟΚ: Με τον αρχηγό του στον «τελικό» με τη Χαρτς!
Φανέλα βασικού στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιερϊνια, έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ποντάροντας στην εμπειρία του για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League, αντί της Χαρτς. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.
Να τελειώσουν ό,τι ξεκίνησαν στη Σκωτία θέλουν στον ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό επιστρατεύουν τις... μπαρουτοκαπνισμένες κάνες τους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινά στον «τελικό» με τη Χαρτς αλλάζοντας τους δύο ακραίους του οπισθοφύλακες σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε προ μίας εβδομάδας στον πρώτο αγώνα.

Έτσι φανέλα βασικού παίρνει ο αρχηγός Αντρέ Βιερίνια αντί του Κετζιόρα ενώ στην απέναντι πλευρά, στο αρχικό σχήμα βρίσκεται ο Μπάμπα στη θέση του Ράφα Σοάρες Στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του ανέτοιμου Σαμάτα.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκονγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον

Η αρχική ενδεκάδα της Χαρτς: Κλαρκ, Κίνγσκλεϊ, Ρόουλς, Κεντ, Άτκινσον, Κόκρεϊν, Σίμπικ, Ντέβλιν, Βάργκας, Μπόις, Σάνκλαντ.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0