Football Talk

Ροδόλφο Πισάρο: «Ο Πινέδα με βοήθησε να προσαρμοστώ, νιώθω καλά εδώ»

Ροδόλφο Πισάρο: «Ο Πινέδα με βοήθησε να προσαρμοστώ, νιώθω καλά εδώ»

Ο Πισάρο μετά την αναμέτρηση με την Αντβέρπ (2-1) μίλησε σε μεξικανικό μέσο και αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Πινέδα αλλά και στο διάστημα προσαρμογής του στην ΑΕΚ.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Αντβέρπ (2-1), ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε στο TNT Sports, ένα μεξικανικό μέσο που ήρθε στην Ελλάδα για να καλύψει την αναμέτρηση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ μίλησε για την καινούργια του ομάδα αλλά και για τον καλό του φίλο Ορμπελίν Πινέδα.

Όσα ανέφερε ο Ροδόλφο Πισάρο:

«Είμαστε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League. Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα. Ο Ματιας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν. Έχω προσαρμοστεί καλά, νιώθω καλά και θα δουλέψω για ό,τι ακολουθεί. Φάνηκε ότι ο ρυθμός αποκτάται μέσω της αγωνιστικής δράσης. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω περισσότερο γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω ώστε να κερδίσω περισσότερο λεπτά κάτι που θα μου δώσει καλύτερο ρυθμό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0