Football Talk

Ολυμπιακός: Μονακό μέσω Σερβίας

Ολυμπιακός: Μονακό μέσω Σερβίας

Να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός που καλείται στο Λέσκοβατς να υπερασπιστεί τη νίκη του με 3-1 επί της Τσουκάριτσκι στο πρώτο ματς.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Έκανε τη μισή δουλειά την περασμένη Πέμπτη στο “Γ. Καραισκάκης” και απόψε (31/08) στο Λέσκοβατς ο Ολυμπιακός θέλει να την τελειώσει και να μπει από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην αυριανή κλήρωση (14.00, 01/09) στο Μονακό για τους ομίλους του Europa League. Μαζί τους στις αποσκευές στην Σερβία οι «Πειραιώτες» πήραν το 3-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στην Τσουκάριτσκι και να δώσουν συνέχει στις τελευταίες καλές εμφανίσεις.

Στο στάδιο του Γκράτσκι οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν ξανά… εντός έδρας αφού υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση τόσο από τους οπαδούς της ομάδας που έχουν ταξιδέψει στην Σερβία όσο και από τους αδερφοποιημένους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Μαρτίνεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Κίνι και τον τραυματία Ιμπόρα, με τον Ισπανό να προσανατολίζεται σε λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα σχετικά με το τελευταίο ματς απέναντι στον Ατρόμητο. Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει με τον Ρόντινει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βρουσάι στο αριστερό, ενώ στα στόπερ θα βρίσκονται οι Ρέτσος και Φρέιρε. Ο Έσε μετά το εξαιρετικό του ντεμπούτο αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού δίπλα στον Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φορτούνης, Μασούρας, Μπιελ και στην κορυφή ο Ελ Κααμπί.

Την ίδια ώρα στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τα ονόματα των Σολμπάκεν και Ντεσπότοφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τη θέση του εξτρέμ και αυτά των Γιόβιτς και Ντένις για αυτή του επιθετικού.

Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και εντός της ημέρας, αφού ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ανέφερε πως ο επιθετικός της Ρόμα θα λάβει σήμερα (31/08) την απόφασή του για το εάν θα αποχωρήσει, με τον Ολυμπιακό να είναι εκ των φαβορί για την απόκτησή του.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 4 Σεπτέμβριου πρέπει να έχουν δηλωθεί οι ποδοσφαιριστές για την ευρωπαική λίστα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0