Football Talk

Αραούχο: «Η Αντβέρπ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και εμείς όχι»

Αραούχο: «Η Αντβέρπ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και εμείς όχι»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας πως πλέον το μυαλό της ομάδας πρέπει να στραφεί στο επόμενο ματς.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και ηττήθηκε με 2-1 από την Αντβέρπ στην OPAP Arena. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός της «Ένωσης»,  Σέρχιο Αραούχο, που είχε ισοφαρίσει για την ομάδα του, ανέφερε στα εξής στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θεωρώ πως σήμερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, εμείς όχι. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία, αλλιώς θα μείνεις πίσω. Ο αντίπαλος μπόρεσε και σκόραρε και απόψε.

Έκαναν το δικό τους παιχνίδι, ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Αυτοί κατάφεραν να σκοράρουν, εμείς όχι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με ηρεμία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άλλο».

Για την πρόκληση των ομίλων του Europa League: «Θεωρώ πως η πρόκληση είναι το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή. Στο προηγούμενο πήραμε ισοπαλία. Πρέπει να αδειάσουμε το κεφάλι μας από το σημερινό και να δούμε το ματς της Κυριακής».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0