Football Talk

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς 5-1: «Εκδίκηση» με 5άρα και γίνεται ξανά… αστεράτη (video)

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς 5-1: «Εκδίκηση» με 5άρα και γίνεται ξανά… αστεράτη (video)

Η Αϊντχόφεν «διέσυρε» την Ρέιντζερς και πήρε… εκδίκηση με τον πιο γλυκό τρόπο για τον αποκλεισμό πέρυσι στα play off του Champions League. Οι Ολλανδοί φέτος θα βρεθούν στα «αστέρια», χάρις σε μία εξαιρετική εμφάνιση (5-1) και δύο γκολ ενός… μαγικού Σαϊμπάρι.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει πέρυσι, το έκανε… φέτος η Αϊντχόφεν. Η ιστορία δεν επαναλήφθηκε και οι Ολλανδοί «διέλυσαν» την Ρέιντζερς (5-1) για να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2018/19.

Εκπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Πέτερ Μπος, με τον Ισμαέλ Σαϊμπάρι να ξεχωρίζει και να σκοράρει δις.

Οι Ολλανδοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35’ με την κεφαλιά του Σαϊμπάρι, έπειτα από σέντρα του Φέρμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σαϊμπάρι πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 55’, μετά από το εξαιρετικό γύρισμα του Λουκ Ντε Γιονγκ, όμως η Ρέιντζερς φάνηκε να μην τα παρατά. Στο 64ο λεπτό, ο Κάντγουελ με τρομερή πάσα έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Λάμερς, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο πίσω δοκάρι για τον Ταβερνίρ και εκείνος μείωσε σε 2-1.

Ο ενθουσιασμός παρέσυρε τους Σκωτσέζους, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Λουκ Ντε Γιονγκ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αϊντχόφεν, από το φάουλ που εκτέλεσε στην περιοχή ο Νόα Λανγκ.

Η Ρέιντζερς τα είχα… χαμένα και δέχθηκε άλλα δύο εύκολα γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ (5-1). Ο Φέρμαν στο 78’ πλάσαρε εύστοχα από κοντά, ενώ στο 82’ ο Γκόλντσον σημείωσε αυτογκόλ, έπειτα από ένα άσχημο γύρισμά του στον τερματοφύλακά του.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Αϊντχόφεν (Πέτερ Μπος): Μπενίτεζ, Ντεστ, Μποσάγλι, Τέζε, Σαϊμπάρι, Σανγκαρέ, Σούτεν, Φέρμαν, Λανγκ, Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ.

Ρέιντζερς (Μάικλ Μπιλ): Μπάτλαντ, Μπάρισιτς, Σούταρ, Γκόλντσον, Ταβερνιέρ, Λάντσραμ, Ράσκιν, Σιφουέντες, Κάντγουελ, Ντέσερς, Ματόντο

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0