Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε παραπάνω ψυχραιμία»

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε παραπάνω ψυχραιμία»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο θεωρεί ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, αλλά δεν πήρε τη νίκη - πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και ανέφερε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν η ομάδα του είχε μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τελείωμα των φάσεων.

Διαβάστε όσα είπε:

«Απογοήτευση για το αποτέλεσμα γιατί υπήρχαν οι συνθήκες να ανατρέψουμε τος εις βάρος μας σκορ και υπάρχει απογοήτευση και για τα δύο παιχνίδια αλλά ιδιαίτερα σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα".

"Νομίζω πως περισσότερο ήταν ένα απαιτικό παιχνίδι με μεγάλο ρυθμό γιατί η Μπράγκα δεν προσπαθούσε να παίζει ποδόσφαιρο αλλά έπαιξε με μεγάλες μεταβιβάσεις και εμείς παλεύαμε για δεύτερη μπάλα. Αρκετές αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε δεν ήταν σωστές, αν ήταν λίγο καλύτερες, αν είχαμε λίγο παραπάνω ψυχραιμία στο τελείωμα των φάσεων θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Η εικόνα της ομάδας σας ικανοποιεί;

«Είναι αυτό που σίγουρα μας ικανοποιεί, είμαστε ομάδα ανταγωνιστική, οι εμπειρίες από τα δύο τελευταία ματς και ιδιαίτερα σήμερα μας αφήνουν μια πίκρα για την εξέλιξη, επικρατεί απογοήτευση, περινάμε περισσότερα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, παλέψαμε γιατί είχαμε και μια μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στους ομίλους όταν τη χάνεις αδικώντας τον εαυτό σου σίγουρα σε απασχολεί για τη συνέχεια».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0