Football Talk

Γαλατάσαραϊ - Μόλντε 2-1: «Αστεράτη» ξανά με... υπογραφή Ανχελίνο στο 93' (video)

Γαλατάσαραϊ - Μόλντε 2-1: «Αστεράτη» ξανά με... υπογραφή Ανχελίνο στο 93' (video)
Επιστροφή στο Champions League για τη Γαλατάσαραϊ.
Μπορεί να είχε το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα η Γαλατάσαραϊ, όμως η Μόλντε της έβαλε δύσκολα. Παρόλα αυτά, η τουρκική ομάδα είναι αυτή που με σκορ 2-1, πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.
Το πρώτο ημίχρονο

Δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα η Γαλατάσαραϊ. Αυτό γιατί, μόλις στο έβδομο λεπτό, ο Μάουρο Ικάρντι κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Η συνέχεια του ημιχρόνου είχε βρει τη Μόλντε να πλησιάζει αρκετές φορές στην εστία του Μουσλέρα, χωρίς όμως να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Το δεύτερο ημίχρονο

Σε ένα αρκετά κλειστό ματς και παρά τις φάσεις του πρώτου μέρους, οι Νορβηγοί ήταν αυτοί που έβαλαν το δεύτερο γκολ του αγώνα. Στο 66' ο Έσταντ, έκανε το 1-1 και έβαζε ξανά την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Μόλντε στο 81', «πάγωσε» τους γηπεδούχους καθώς έκανε το 2-1, ένα σκορ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, ωστόσο μετά από έλεγχο στο VAR, το γκολ ακυρώθηκε.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 93' με την υπογραφή του Ανχελίνο, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να σκοράρει για το 2-1.
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0