Football Talk

Γιουνγκ Μπόις - Μακάμπι Χάιφα 3-0: Ο... νόμος της έδρας και επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Γιουνγκ Μπόις - Μακάμπι Χάιφα 3-0: Ο... νόμος της έδρας και επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση
Μία ακόμη χρονιά που η Γιουνγκ Μπόις θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League.
Μπορεί η Μακάμπι να έχανε τις ευκαιρίες, αλλά η Γιουνγκ Μπόις είναι αυτή που με νίκη 3-0, πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο:


Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, οι δύο ομάδες έδειξαν στην αρχή του παιχνδιού ότι θέλουν να είναι προσεκτικοί και να κοιτάξουν την άμυνά τους.

Παρόλα αυτά, η Γιουνγκ Μπόις, κατάφερε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο 23' να ανοίξει το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Ίτεν από κοντινή απόσταση.
Το δεύτερο γκολ των Ελβετών ήρθε... από το πουθενά, όταν ο Σεκ έκανε τάκλιν για να απομακρύνει μία σέντρα, αλλά η μπάλα πήρε απίστευτα φάλτσα και κατέληξε στην εστία του τερματοφύλακά του.
Η Μακάμπι πίεζε για να μειώσει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε σε εννιά ευκαιρίες να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο:

Με το... καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Γιουνγκ Μπόις φάνηκε πως «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο Ούγκρινιτς στο 46' έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ.
Η Μακάμπι παρά το 3-0, πίεζε διαρκώς για να βρει ένα πρώτο γκολ, αλλά η μπάλα... δεν της έκανε το χατίρι, με τη Γιουνγκ Μπόις να προκρίνεται στους ομίλους του Champions League.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0