Football Talk

Γκατσίνοβιτς: «Ζητάμε υπομονή και θα τα καταφέρουμε»

Γκατσίνοβιτς: «Ζητάμε υπομονή και θα τα καταφέρουμε»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ζήτησε τη στήριξη και την υπομονή του κόσμου, για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ (30/08, 22:00).

Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου στην OPAP Arena, πριν τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ (30/08, 22:00), για τα Play Off του Champions League:

Για το αν το αυριανό ματς είναι ένας ακόμα τελικός:

«Όπως είπε και ο προπονητής η νοοτροπία μας παραμένει η ίδια. Είτε σε τελικό είτε σε προκριματικό. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, θα μπούμε με τη νοοτροπία να νικήσουμε. Θέλουμε να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League, οπότε με αυτή τη νοοτροπία θα μπούμε».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο αυριανό παιχνίδι και τι πρέπει η ΑΕΚ να κάνει καλύτερα:

«Η ομάδα παίζει καλά, δημιουργεί ευκαιρίες. Προφανώς δεν τις εκμεταλλευόμαστε όλες. Δεν θα σκεφτόμουν να αλλάξουμε κάτι. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι με υπομονή μπορεί να τα καταφέρει. Όπως με την Ντινάμο που σκοράραμε δύο γκολ στο τέλος. Ζητάμε υπομονή και από τον κόσμο, αν έχουμε όλοι υπομονή θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως αύριο πάλι, όπως με την Ντινάμο, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το πως βλέπει την προοπτική των ομίλων του Champions League που δεν έχει ζήσει:

«Ένας από τους λόγους που ήρθα στην ΑΕΚ είχα στο μυαλό μου ότι αυτή η ομάδα θα μου έδινε αυτή την ευκαιρία. Αποτελεί ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα ώστε να καταφέρω να συμμετάσχω στο Champions League».

Για το αν φαντάζεται το αυριανό ματς ότι θα εξελιχθεί σε θρίλερ:

«Μπορώ να αντιληφθώ πόσο ψυχοφθόρο είναι για όλους σας και για μένα αν δεν αγωνίζομαι το να παίζει η ομάδα προσπαθώντας να βρει κάτι ως το τελευταίο λεπτό. Το είδατε και με τον Πανσερραϊκό. Αλλά όταν είσαι μέσα είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο και είσαι πιο ήρεμος. Δεν θα με πειράξει να ψάχνω τον στόχο ως το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι ένα μήνυμα για τον προπονητή για να... μην με βγάλει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0