Football Talk

Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-7: Οι «ροχιμπλάνκος» κατέβηκαν από τον… έβδομο ουρανό και προσγειώθηκαν στο Βαγιέκας! (video)

Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-7: Οι «ροχιμπλάνκος» κατέβηκαν από τον… έβδομο ουρανό και προσγειώθηκαν στο Βαγιέκας! (video)

Εμφάνιση από… άλλον πλανήτη για την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία «διέσυρε» τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 7-0 εκτός έδρας. Κάθε σουτ και… γκολ για τους «ροχιμπλάνκους», με ονειρική εμφάνιση από τον Άλβαρο Μοράτα.

«Τρομακτική» ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «διέλυσε» τη Ράγιο Βαγιεκάνο εκτός έδρας (7-0) για την 3η αγωνιστική της La Liga. Τρομερή αποτελεσματικότητα από τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, οι οποίοι επιχείρησαν 10 σουτ στον στόχο, με τον Μοράτα να σημειώνει δύο γκολ, ενώ υπήρχαν και άλλοι πέντε διαφορετικοί σκόρερ.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» στην κατηγορία και μόλις η 2η φορά που πέτυχαν επτά γκολ σε ένα παιχνίδι στον 21ο αιώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς ιδανικά και προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Στο 16’ ο Ντεπάι έκανε το 2-0, όμως αποχώρησε ως τραυματίας στο 35’, με τον Ναουέλ Μολίνα να βρίσκει δίχτυα στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Ο ρυθμός έπεσε, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήλεγχε το παιχνίδι απόλυτα και αποφάσισε στο τελευταίο 20λεπτο να… ανεβάσει στροφές. Δύο γκολ από τον Μοράτα στο 73’ και στο 84’, ενώ ο Άνχελ Κορέα στο 79ο λεπτό σκόραρε με εντυπωσιακή λόμπα, έπειτα από το ασυγχώρητο λάθος του Στόλε Ντιμιτριέφσκι.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο… δεν έβαζε μυαλό και συνέχισε να διατηρεί την άμυνα της πολύ ψηλά στο γήπεδο, με τους «ροχιμπλάνκος» να τους «τιμωρούν» για τα λάθη τους και τον Μάρκος Γιορέντε στο 86’ να ολοκληρώνει τον «θρίαμβο» των Μαδριλένων (7-0).

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ράγιο Βαγιεκάνο (Φρανσίνσκο Ροντρίγκες): Ντιμιτριέφσκι, Εσπίνο (82’ Σαβαρία), Λεζέν, Ερνάντες, Μπαλιού, Βαλεντίν, Λόπες (46’ Σις), Γκαρσία, Τρέχο (46’ Εντέκα), Παλαθόν (67’ Ντε Φρούτος), Ντε Τομάς (60’ Καμέγιο).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Καράσκο (68’ Λίνο), Ερμόσο, Βίτσελ, Σάβιτς, Μολίνα, Μπάριος (76’ Σογιουντσού), Σαούλ, Ντε Πολ (68’ Μάρκος Γιορέντε), Ντεπάι, (35’ Μοράτα), Γκριεζμάν (76’ Κορέα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0