Football Talk

Κάλιαρι – Ίντερ 0-2: Οι «νερατζούρι» μέσα σε 9 λεπτά… κλείδωσαν το τρίποντο (video)

Κάλιαρι – Ίντερ 0-2: Οι «νερατζούρι» μέσα σε 9 λεπτά… κλείδωσαν το τρίποντο (video)

Η Ίντερ ήταν αυτή που έπρεπε απέναντι στην Κάλιαρι και με μία μεστή εμφάνιση εξασφάλισε το τρίποντο από το πρώτο 45λεπτο (2-0), μετατρέποντας την συνέχεια σε τυπική διαδικασία.

Η Κάλιαρι υποδέχθηκε την Ίντερ για την 2η αγωνιστική της Serie A.

Οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Ντένζελ Ντάμφρις βρήκαν στόχο στο πρώτο ημίχρονο και έδωσαν στους «νερατζούρι» την δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα (2-0).

Στο 14ο λεπτό ο Λαουτάρο ακούμπησε το γκολ. Ο Αργεντινός πλάσαρε από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Ο Ντάμφρις έκανε στο 21’ ότι δεν κατάφερε ο Μαρτίνες λίγα λεπτά πριν. Μετά από ένα κλέψιμο στην μεσαία γραμμή ο Τουράμ βρήκε τον Ολλανδό και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Η «εξιλέωση» για τον Λαουτάρο ήρθε στο 30ο λεπτό. Με αξιοζήλευτη ψυχραιμία ο επιθετικός των «νερατζούρι» κοντρόλαρε και πλάσαρε ιδανικά τον Ραντούνοβιτς για το 2-0.

Ο Τσαλχάνογλου στο 86’ πήγε να γράψει και το δικό του όνομα στην λίστα των σκόρερ αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε χτύπησε το αριστερό δοκάρι του Σέρβου τερματοφύλακα. Δεύτερο για την ομάδα της Ίντερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάλιαρι (Κ. Ρανιέρι): Ράντουνοβιτς, Ζάπα, Ντοσένα, Ομπέρτ, Αουγκέλο, Νάντες, Μακουμπού, Σουλεμάνα (85’ Ντιόλα), Τζάνκτο (60’ Άζι), Παβολέτι, Οριστάνιο (Ντι Πάρντο)

Ίντερ (Σ. Ιντζάκι): Σόμερ, Μπαστόνι, Ντε Βριλ, Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Μικιταριάν, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα (71’ Φρατέζι), Ντάμφρις (71’ Κουαδράδο), Μαρτίνες, Τουράμ (77’ Αρναούτοβιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0