Football Talk

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» για τη ρεβάνς με Μπράγκα, μοναδικός απών ο Λοντίγκιν

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» για τη ρεβάνς με Μπράγκα, μοναδικός απών ο Λοντίγκιν

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι ο μοναδικός που απουσίασε από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και δεν θα είναι στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία του προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπράγκα, με μοναδικό πρόβλημα τον Λοντίγκιν, που παρέμεινε κλινήρης.

Κατά τα άλλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διαθεισμότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Χωρίς απρόοπτα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Γιούρι Λοντίγκιν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό σπουδαίας σημασίας παιχνίδι των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα. Το Τριφύλλι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την πορτογαλική ομάδα. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0