Football Talk

Στο γεμάτο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του με μετρημένες αλλαγές!

Στο γεμάτο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του με μετρημένες αλλαγές!

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του το βράδυ της Τρίτης (29/8) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με σκοπό την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει μερικές αλλαγές!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο χρόνος για την σέντρα της ρεβάνς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπράγκα μετράει αντίστροφα. Οι «πράσινοι» έχουν ακόμη μια ευρωπαϊκή πρόκληση μπροστά τους, με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) να επιτάσσει νίκη με περισσότερο από ένα γκολ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Σαφώς, η αποστολή τους δεν είναι εύκολη και θα πρέπει να κάνουν «κατάθεση ψυχής» για να το πετύχουν.

Ο Βόλος, το κατάμεστο ΟΑΚΑ και το οικονομικό όφελος

Ο αγώνας με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική της Super League ήταν… περίπατος και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε ορμητικά τις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, την περασμένη σεζόν «έμαθαν» να παίζουν σε ένα κατάμεστο γήπεδο, την Λεωφόρο, που όμως η χωρητικότητα της δεν μπορούσε να υπερβεί κατά πολύ τον αριθμό των 16.000 φίλων. Την Τρίτη (29/8) πρόκειται να έρθουν σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά σε πάνω από 60.000 φιλάθλους.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, σκηνικό που τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι συνηθισμένη από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, αλλά φυσικά ούτε την ομάδα. Ο ύμνος του Champions League θα αντηχήσει και πάλι στο Μαρούσι και το… σεντόνι της διοργάνωσης θα κυματίσει και πάλι, 11 χρόνια μετά την τελευταία φορά. Προφανώς η πίεση θα βρίσκεται στα ύψη, αφού και οι απαιτήσεις από το παιχνίδι είναι υψηλές και τα οικονομικά οφέλη θα ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

3468114_1.jpg

Οι... αλλαγές που αναμένουμε στην ενδεκάδα

Όπως ανέφερε και ο Αντράζ Σπόραρ στο BN Sports, η ομάδα έχει την ικανότητα να επικρατήσει της Μπράγκα και να ρεφάρει το χαμένο έδαφος στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν είναι πιθανό να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό της πρώτης φάσης των Play Off. Ο Φώτης Ιωαννίδης παρόλα αυτά είναι το πρόσωπο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντράζ Σπόραρ. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που είναι πιθανόν να δούμε και πάλι στην ενεργό δράση είναι ο Μπαρτ Σένκεφλεντ, ο οποίος πήρε και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Το επιθετικό κομμάτι είναι ένα σημείο, που οι «πράσινοι» επικεντρώθηκαν στην τελευταία τους προπόνηση πριν το παιχνίδι, καθώς εκεί θα επενδύσουν, αναζητώντας ένα γκολ που θα ισορροπήσει την αναμέτρηση. Η πιθανή ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι με την Μπράγκα είναι ο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας, ενώ Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στο κέντρο αυτής. Ο Ρούμπεν Πέρεθ, δεν μετακινείται από τη θέση του, με τον Βιλένα και τον Τζούριτσιτς, να ολοκληρώνουν την τριάδα του κέντρου Παλάσιος και Μαντσίνι, συνεχίζουν να κρατάνε τη φανέλα βασικού, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει το παιχνίδι.

5956074_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0