Football Talk

Serie A: «Εκατοστάρης» ο Όσιμεν με τη Νάπολι – Άδοξη ήττα για τη Λάτσιο στο Ολίμπικο (video)

Serie A: «Εκατοστάρης» ο Όσιμεν με τη Νάπολι – Άδοξη ήττα για τη Λάτσιο στο Ολίμπικο (video)

Στη δεύτερη αγωνιστική της Serie A (27/8), το ενδιαφέρον μονοπώλησε για ακόμα μία φορά ο Βίκτορ Όσιμεν που βρήκε δίχτυα για εκατοστή φορά ως παίκτης των «παρτενοπέι». Στη Ρώμη, η Λάτσιο συνέχισε τις κακές εμφανίσεις γνωρίζοντας την ήττα από τη Τζένοα μέσα στο Ολίμπικο (0-1).

 

Λάτσιο – Τζένοα (0-1)

Η Λάτσιο υποδέχθηκε τη Τζένοα στο Ολίμπικο (27/8) και κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-1) κόντρα στους «λατσιάλι», οι οποίοι προβληματίζουν μετά το κακό ξεκίνημά τους στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A.

Ακόμα ένα βράδυ στο «καμπιονάτο» που η Λάτσιο θα θέλει να ξεχάσει. Η Τζένοα προηγήθηκε με γκολ του Ματέο Ρετέγκι στο 16ο λεπτό, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να μην βγάζει καμία αντίδραση.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, ύστερα από χρήση του VAR, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.


Νάπολι – Σασουόλο (2-0)

Νάπολι και Σασουόλο «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» (27/8) για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A, με τον Όσιμεν να κάνει το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό, ύστερα από εύστοχο πέναλτι του 24χρονου Νιγηριανού για το 1-0. Στα 100 τα γκολ του Όσιμεν με τη Νάπολι!

Στο 35’, ο Αγκισά δοκίμασε να κάνει το 2-0 εκμεταλλευόμενος μία ψηλή πάσα μέσα στην περιοχή, η κεφαλιά του όμως πέρασε για λίγο εκτός. Στο 52’ η Σασουόλο έμεινε με δέκα, με τον Λόπεζ να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

Το δεύτερο πέναλτι υπέρ της Νάπολι, αυτή τη φορά με εκτελεστή τον Ρασπαντόρι, δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Το προβάδισμα των Ναπολιτάνων το διεύρυνε τελικά ο αρχηγός Ντι Λορέντσο  στο 64ο λεπτό.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0